Delnice Bike and Hike

Op zoek naar een actieve vakantie?

U bent op de juiste plaats!

Bezoek onze locale attracties, kies een van de vele fiets- of wandelpaden en geniet van het bezoek aan Delnice en de omliggende regio!

Delnice Bike and Hike

Op zoek naar een actieve vakantie?

U bent op de juiste plaats!

Bezoek onze locale attracties, kies een van de vele fiets- of wandelpaden en geniet van het bezoek aan Delnice en de omliggende regio!

Onderzoeken

Verkenning rond de stad Delnice en omgeving!

Gorski Kotar (berggebied) is een plateau op een gemiddelde hoogte van 700-900 m van waaruit het tot 1500 meter boven zeeniveau stijgt. Het gaat steil omhoog vanuit de Kvarner regio (vanaf de zee), terwijl de toegang vanaf de continentale richting geleidelijker stijgt. De zomers zijn kort, fris en zeer aangenaam om van buitenactiviteiten te genieten. Het vochtgehalte in deze regio is overvloedig niet zozeer vanwege veel regenval in de zomer, maar vanwege de rijke bossen die een frequente ochtendmist creëren.

Gedragsregels

Fietsen is bovenal een aangename bezigheid. Om te genieten van veilig fietsen, is het noodzakelijk zich te houden aan de regels en voorschriften die van kracht zijn in Kroatië.

Volg deze voorschriften :

Fietsers moeten fietspaden gebruiken. Ze mogen echter geen snelwegen en soortgelijke wegen gebruiken.
Bij het fietsen in de groep van twee of meer wordt fietsers aangeraden achter elkaar te rijden.
Fietsers mogen niet rijden zonder het stuur met minstens één hand vast te houden, mogen zich niet door een ander voertuig laten slepen en mogen geen voorwerpen vervoeren, slepen of duwen die het fietsen belemmeren of andere weggebruikers in gevaar brengen. Rijden onder invloed van alcohol of verdovende middelen is verboden. Een andere passagier meenemen, tenzij de fiets hiervoor is ontworpen, is niet toegelaten.


Fietsers onder de 16 jaar dienen een fietshelm te dragen.
De boete voor elk van de bovengenoemde overtredingen is 300,00 Kuna (+/- 40€)

Door zich aan deze regels te houden, zorgt u voor de veiligheid van uzelf en andere weggebruikers.

RIJ NIET OP PRIVATE EIGENDOM
Respecteer privé-eigendommen en vermijd ongeoorloofde toegang.
VERLAAT DE PADEN NIET
Wees voorzichtig en laat geen spoor na als je op de paden rijdt. Blijf op het bestaande pad, zoek niet naar nieuwe ongemarkeerde paden. Vertraag om plotselinge scherpe bochten te voorkomen.
BLIJF IN CONTROLE VAN UW FIETS
Neem alle voorschriften en snelheidsaanbevelingen voor fietsers in acht. Een moment van onachtzaamheid kan problemen veroorzaken.
KONDIG UW AANWEZIGHEID AAN
Kondig uw komst vroeg genoeg aan. En vriendelijke begroeting en / of de fietsbel gebruiken zijn beleefde gebaren. Houd rekening met anderen om je heen. Wees altijd bereid om te vertragen en indien nodig te stoppen.
LAAT HET WILDLEVEN NIET SCHRIKKEN
Houd rekening met dieren in het wild. Dieren kunnen gemakkelijk bang worden door uw onverwachte komst, plotselinge beweging of plotseling lawaai. In dergelijke situaties kunnen dieren in het wild onvoorspelbaar zijn. Het storen van dieren in het wild is een ernstige overtreding.
VOORUIT PLANNEN
Plan je reis en vertel iemand waar je bent. Zorg voor geschikte fietsuitrusting, geschikte kleding voor alle weersomstandigheden, fietskaarten, wat eten, en vooral water. Vergewis uzelf ook van uw rijvaardigheid. Neem verantwoordelijkheid voor je acties.

" De wereld is een boek en degenen die niet reizen, lezen slechts één pagina. "

svAugustin
Contact

Kaarten en routes zijn informatief en gebruiken ze op eigen risico.
Copyright © 2017. All Rights Reserved Grad Delnice & CroSpot